Betingelser & Vilkår

Betingelser og vilkår
 
Betingelser og vilkår omfatter Alle vores kurser, workshops på aftalt sted og i en aftalt periode. Betingelserne er også gældende for individuel behandlinger/sessioner Vores betingelser og vilkår er på dansk.
 
 
Ved køb af kursus eller workshop Du skal være fyldt 18 år ved kursus start. Sikre at der ikke er fysiske forhindringer for at deltage. (Se kursus beskrivelse på det ønskede kursus.) Kontakt gerne udbyder vedr. dette. Vi forbeholder os retten til ændringer i programmet hvis dette skulle være nødvendigt.
 
 
Ved køb at individuel coaching: skal du være fyldt 16 år. Hvis du er under 16 år skal aftalen gå gennem en forældre.
 
 
Tilmelding Send mail til: coach2grow@gmail.com Mailen skal indeholde tilmeldingsoplysninger som, hvilke kursus du ønsker. Dit fulde navn og adresse - Mail adresse og telefon nr. Hvor mange ønsker deltagelse på kurset.
 
 
Ved køb af Gavekort: Ved køb af gavekort skal det fulde beløb betales og er kun gældende til specifikt kursus og periode. Når gavekortet er købt og betalt er gavekortholderen sikret en plads på kurset /workshop i den gældende kursus periode der er angivet på gavekortet. Gavekortet kan ikke indløses til kontanter. Oprettelse og køb af gavekort er bindende. Efter køb af gavekortet vil køber modtage et elektronisk gavekort med modtagers fulde navn. Gavekortet bliver sendte til køber og klar til print. Gavekort holder skal selv kontakte  coach2grow
 
Ved køb af gave kort til individuel sessioner: Skal det fulde beløb betale forud. Gavekortet har en løbetiden der vil være højst 6 mdr. Fra købsdato.
 
 
Ved køb af kursus eller workhop. Du vil modtage en bekræftelse og gældende information vedr. kurset. Kurset skal betale i fuld 4 uger inden kursus start. Tilmeldingen er bindende for hele kurset og refunderes ikke efter den angivet dato på tilmeldingen. Kun hvis kursus holder aflyser på grund af manglende tilmelding m.m. se forbehold vil det fulde beløb blive returneret. Tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til andre.
 
 
Indbetaling: Indbetaling skal ske seneste 4 uger inden kursus start. Se pris på det aktuelle kursus i kursus beskrivelsen. Priser kan variere alt efter indhold og varighed. Betaling sker ved at overføre det fulde beløb på nedestående konto. Når det fulde beløb er indbetalt vil du modtage en bekræftelse på det valgte kursus. Du er hermed sikret en plads på holdet.
 
 
Selvstændig: Er du selvstændig eller ønsker at dit arbejde skal betale for dit kursus. Udfylder du gældende adresse , Tlf. og CVR: Nr. på tilmeldingen.
 
 
Pris: Prisen angives på det gældende kursus. Persondatapolitik. Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger der er registreret om dig ved at rette henvendelse på Mail .
 
coach2grow@gmail.com Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand.
 
 
Konto oplysninger: Djurslands Bank Konto Nr.: 7321 1054447 CVR: Nr.: 32040594
 
Indtil du modtager bekræftelse, hvor der er anført det hold, som du har tilmeldt dig tages der forbehold for ledige pladser. Skulle holdet være fyldt, så kontakter vi dig førstkommende hverdag for at høre om du vil på venteliste, flyttes til andet hold eller det fulde beløb tilbagebetalt. Det tages forbehold for enkelte ændringer som følge af sygdom blandt underviserne m.v. Der tages forbehold for aflysning grundet utilstrækkelig tilslutning. Og/eller aflyste færgeafgang til vores Ø kurser grundet dårlig vejer eller andet som er ude af vores kontrol.
 
 
Kontakt.: Suzanne Popp. Life Coach & Mindfulness instruktør.
Adelgade 41. 1 sal. 8400 Ebeltoft 
e-mail . coacg2grow@gmal.com
Mobil: 26931263
 
Jeg kan kontaktes Onsdag – Fredag Mellem 16:00-19:00
coach2grow | Adelgade 41. 1 sal 8400 Ebeltoft  | Tlf.: +45 26 93 12 63