Stressforebyggende coaching

Coaching for dig som føler sig stresset eller måske er bange for at få stress
 
Dine mål
Problemet med stress er ofte, at man ikke når at opdage det, førend det er for sent! Når symptomerne begynder at melde sig, er kroppen allerede i alarmberedskab og allerede der, hvor den på nogle punlkter ikke har det godt. det samme gælder for psyken og den sociale adfærd. alt sammen symptomer på stress.
Dine mål kan både være fra de små skridt i hverdagen til de store overvejelser. begge dele er lige vigtige og en hjælp hen mod dine mål.
 
Min opgave
Som coach er det min opgave at hjælpe dig, med at hjælpe dig selv, med ikke længere at være eller føle dig stresset. Fordi coaching altid tager udgangspunkt i det enkelte menneske, er der heller ikke her nogen facitliste eller nogen bestemt vej, som jeg vil  føre dig.
min opgave er at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din hverdag, din arbejdssituation, osv. kan foregå uden at du føler dig stresset. ofte har små justeringer og bevidst opmærksomhed på symptomerne en meget større effekt, end man er klar over. Min opgave er så, at hjælpe dig med at finde en vej derfra - i dit tempo og på dine præmisser.
 
coach2grow | Adelgade 41. 1 sal 8400 Ebeltoft  | Tlf.: +45 26 93 12 63