Filosofi bag coach2grow

”Det er, hvordan du vælger at bruge dine evner, der tæller”
Jeg tror på, at vi alle er udstyret med en vis portion evner og noget at byde på. Spørgsmålet er så bare, hvordan vi vælger at bruger disse evner og om vi er villige og i stand til at dele dem med andre.

Det er efter min overbevisning vores fineste opgave her i livet, at finde lige netop disse evner og forvalte dem, til glæde for os selv og vores omgivelser samt at tage ansvar for vores handlinger

”Dit liv er i dine hænder”
For nogle ligger det lige for, men for andre er det en lang og svær proces at finde ind til kernen. Det er en vigtig opgave, da det er kernen af dig, som ligger til grund for, om du er i stand til at skabe et godt og frugtbart liv. Et liv hvor det er dig, der har taget beslutningerne om hvad lige netop du ønsker i nutid og fremtid.

At finde dig selv, er det vigtigste i livet. At vide med sikkerhed, hvor du står, hvem du er, og hvor du vil hen. Gør du det finder du styrken og energien til at gå efter lige netop det du drømmer om, og vil være i stand til at holde kursen, på både godt og ondt.

”Der er også gaver til dig, hvis du ved hvad du ønsker”
Det er denne selvindsigt, der giver os overskuddet og rummelighed til at være noget for andre og selv blive i stand til at modtage livets gaver.
 
”At leve kræver mod, ansvar og kærlighed”.
Det kræver mod at være tro sig selv og sine kære. Bordet fanger med alt vi sender ud i verden, derfor er vi nødt til at tage ansvar for vores handlinger.

Kærligheden er en udveksling, der giver os mod. Vi skal have kærlighed til os selv først, før vi er i stand til at give og modtage den.

”Det er ikke andres opgave at gøre os lykkelige, men andre kan bidrage til den lykke vi allerede har skabt ved egne tanker og handling.”
Min erfaring som coach har givet mig troen på, at vi alle er i besiddelse af løsninger, i de fleste tilfælde skal de bare findes frem og støves lidt af.

Læs meget mere om livsstilscoaching her
coach2grow | Adelgade 41. 1 sal 8400 Ebeltoft  | Tlf.: +45 26 93 12 63