Hvor er dit fokus?
 
 
 
 
Coaching er en effektiv arbejdsmetode til at skabe udvikling hos dig, der ønsker at bevæge dig fra dit hidtidige ståsted mod nye destinationer og mål.
 
Hos coach2grow kan du blive coachet på at finde klarhed i valg af uddannelse, Personlig og kreativ udvikling. Livsændringer som skilsmisse, karriereskift og sammenbragt/moderne familie.  Du bestemmer selv emnet og målet - Jeg vil være din guiden der leder dig på vej og holder dig fast i dine egne ønsker.
 
I menuen til venstre ser du de forskellige emner, som coach2grow har specialiseret sig indenfor. Har du et emne, som ikke falder indenfor disse kategorier, er det ikke noget problem - du kan altid ringe og få en snak med mig, helt uforpligtende og gratis.
 
Så klik dig videre ind i menuen og bliv inspireret!
 
 
Søger du mere positivet i din hverdag

Gratis introduktionssamtal. 


Vi lever alle i en tid med usikkerhed & bekymring. Hver på sin måde.

Når vi over længere tid står i et konstant spændingsfelt hvor vi bliver bombaderet med negative information/oplevelser, bliver vores tanker styrket i at tænke negativt.

For mange betyder det at negativiteten flyder ind over andre områder af livet og inden vi ved af det, har det manifestere sig på en måde vi ikke ønsker.

Dette kan have meget forskelligt udfald. Det kan føre til general utilfredshed og negative tankerstrøm i hverdagen. Mere seriøse påvirkninger kan føre til angst, stress og/eller depression, hvis vi ikke er opmærksomme.

Ønsker du støtte og hjælp til at vende den negative tankegang og få glæden tilbage?

I dag kan blive dit vendepunkt.

 

 
 
coach2grow | Adelgade 41. 1 sal 8400 Ebeltoft  | Tlf.: +45 26 93 12 63