Kurser og foredrag

 
 
 
 
 ”Den Gode Pause” Kursusbeskrivelse


Den Gode Pause er for dig, der føler at tiden suser afsted mens du ofte halter lidt bagud. For dig med et ønske om at trække stikket ud for en stund og give dig selv tid til at mærke efter. For dig, der ønsker at finde tilbage til kernen og det, der er vigtigt i dit liv.
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Overskriften på kurset,
Den Gode Pause, bliver omdrejningspunktet for kursets indhold og praksis. Vi vil beskæftige os med spørgsmål som ‟hvad er en rigtig god pause, og hvorfor har vi brug for den?”

Alt for mange slider sig selv op både fysisk og psykisk eller ‟brænder helt ud.” De fleste kender en, eller har selv være tæt på at opleve det, og alligevel tager vi det ikke helt alvorligt. I vores eget netværk, og hos kunderne i vores praksis, oplever vi et voksende behov for at trække stikket ud og mærke efter.

Måske revurdere, justere eller bare at få tid til at huske, hvorfor vi prioriterer, som vi gør, og finde glæden tilbage, hvis vi har tabt den undervejs.

Det er et kursus med det hele menneske i centrum. Vi vil gerne give vores bud på, hvordan du opnår ‟Den Gode Pause” og etablerer den i praksis. Vi vil fordybe os i det bevidste nærvær ved brug af Mindfulness for at komme tættere på at være i nuet, finde glæden i livets små oplevelser og gå på opdagelse i egen krop og sjæl. Vi vil spørge os selv: ‟Hvad er det vigtigste i mit liv?”

Kurset er for alle, der ønsker at tage en dyb indånding og sige stop til præstationskarrusellen for en stund. Alt for meget sker i hovedet, og derfor vil vi gerne indbyde til at komme i kontakt med hele kroppen. Du vil på kurset deltage i BODY- SDS grundtræning, som adskiller sig fra andre træningsformer ved at fokusere på kroppens led i stedet for musklerne. Smidighed og styrke, såvel som et sundt og velfungerende organsystem, er bare nogle af gevinsterne ved denne træningsform.
 
 
Der bliver også tid til fordybelse og mulighed for at slippe tankerne løs. Flere og flere undersøgelser peger i retning af, at vi i fremtiden skal have flere pauser i livet. Udbrændthed kan ramme alle.

Ifølge WHO vil stress og depression blive nogle af de største folkesygdomme i 2020. Alle kan blive ramt! Stress er ikke bestemt af hverken køn, alder eller kultur.
Kurset vil blive afholdt over tre dage i naturskønne omgivelser fra  Fredag morgen til søndag over middag.

Varme hilsner fra Katrin & Suzanne

‟Lev livet i hele kroppen.”


Vi håber at kunne vende tilbage med dette kursus
senere på året.

Vi afholder det også gerne andre steder i Verden, når det bliver en mulighed igen.

Er du en virksomhed eller anden gruppe der ønsker at samle et hold på minimum 12 personer så kontakt os gerne og vi kan skræddersy det til netop jeres gruppe.
Vi vil rigtig gerne komme ud til jer hvis i har lokalerne.

Det er også en muligt at bestille en miniudgave at
"Den Gode Pause"
- Kursus Den Gode PauseWorkshop "Take-off"
Take-off betyder, at komme ud over rampen!
Det er netop det, det drejer sig om, når du overvejer at blive iværksætter eller allerede har taget beslutningen, men ikke helt er kommet igang endnu.
Denne workshop udstyrer dig fra top til tå og gør dig istand til at sige:

"Klar til Take-Off!"

Læs meget mere om workshoppen her
 
 
coach2grow | Adelgade 41. 1 sal 8400 Ebeltoft  | Tlf.: +45 26 93 12 63